25 Nisan 2013 Perşembe

Eyeliner..

     Eyeliner oldum olası hoşuma giden bir makyaj ürünüdür. Hele ki ben gibi göz içinize kalem çekmeyi başaramıyor, başardığınızda yakıştıramıyor, yakıştırdığınızda da yerinde durmasını, akmamasını bir türlü sağlayamıyorsanız mecbuuur :)
     Eyeliner kalıcılığı, makyajı son derece başarılı hale getirmesiyle benim için olmazsa olmaz. Ha bunu dedim diye yanlış anlaşılmasın her zaman vezir etmiyor beni, bazen çoook rezilliğine de yaşamıyor değilim. 
     Bu yazımda beni vezir de eden rezil de eden 3 eyelinerdan bahsedeceğim.
      İlk önce en sevdiğimden başlayayım. Loreal Super Liner Carbon Gloss.. Bu eyelinerını ne zaman aldım ne kadar zamandır kullanıyorum ben bile unuttum ama yaklaşık 1 yılı devireli bayağı bir zaman olduğunu söyleyebilirim. Çok da kullandım ama ne kuruma ne bozulma yapmadı, bereketli çıktı maşşallah :) Uyguladığım zaman makyajımı çıkartana kadar benimle kalıyor. Bozulma olmuyor, sürdüğüm şekilde kalmayı başarıyor.  
 Loreal Super Liner Carbon Gloss

     Fırçası bu şekilde ince gibi görünebilir ama benim onca ellerimin titremesine rağmen kolayca sürülüyor. Rengi de yoğun bir siyah. Kısacası ben oldukça seviyorum bu ürünü. Hiç sıkıntı yaşatmadı bana.
     Bir diğer eyelinerım ise doğumgünümde iki ürün tek fiyat kampanyasından aldığım Yves Rocher'in dışı mor içi siyah eyelinerı. Gerçi pek de siyah sayılmaz. Üstelik az rezil etmedi beni..
Yves Rocher

     Bırakın akşama kadar gözümde kalmayı, sabah sürüp işe gidene kadar göz kapağımın her yerine dağılmış ucuz kalemler bile böyle rezil etmemişti beni. Sadece bir kez kullandım. Ucu tam bir keçeli kalem. Sürümü kolay ama neyleyim. Az önce bir kez daha denedim elimde fotoğraflarını çekerken ı ıhh. Kurudu kuruyacak. Yani kısacası almam alanı görürsem de elimden geldiğince uyarırım. Cidden fena yaa..
     Bir diğer eyelinerım ise kahverengi eyeliner alma isteğim needeniyle geçen gün aldığım Maybelline Liner Express. Henüz olumlu ya da olumsuz konuşacağım kadar deneyimim olmadı aramızda.
Maybelline Liner Express.

     Güzel bir kahverengine sahip, elimde denediğim kadarıyla da oldukça akışkan bir yapıda. Umarım kullandığımda gözümde sabitlenir, akmaz, bulaşmaz.. Daha ne istenir ki bir eyelinerdan..

3 yorum:

  1. Bende seninle ayni derdi paylasiyorum, gozumde makyaj durmuyor malesef surekli akiyor.maybeline jel eyeliner onerdiler bana yakin zamanda onu demeyi dusunuyorum belki sende denemek istersin :)

    YanıtlaSil
  2. methini duymuştum ama denemek bir türlü nasip olmadı. Önerin için teşekkürler canım aklımda bulunsun :)

    YanıtlaSil
  3. essence gel eyeliner yağlı cilt ve göz kapaklarımda akmadı gün boyu taze durdu :) tavsiye ederim.
    sena dursun
    bana da beklerim
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil