17 Nisan 2013 Çarşamba

Pure Beauty BB Cream Bulgarian Rose

     Zaman değişti ve kadınlar artık ciltlerini yormayacak, maskelemeyecek, tabiiki bozmayacak hatta ve hatta bakımını yapacak, aydınlatacak, güneşten koruyacak ürünler arayışına girdiler. Firmalarda bunu renkli nemlendiriciler, renkli güneş koruyucular, BB kremler hatta CC kremler, serumlu fondötenler hatta fonfötenli serumlarla bizlerin kullanımına sundular. Renkli nemlendirici ve renkli güneş koruyucu kullanmama rağmen ben BB kremlerden hep uzak durdum. Bilmiyorum sebebini hakikat aslında sadece almaya değer görmedim belkide. Sonra bu çılgınlıktan daha fazla uzak duramayacağımı farkederek, Kore malı Pure Beauty BB kremlerle ilgilendim. Aslında BB krem denince akla hemen Missha geliyor ama internet alışverişinden uzak durduğum için, ille de denemekten yana olduğum için ulaşabildiğim tek Kore markası BB krem bu oldu.Alalı üç beş ay olmuştur sanırım. Elimdeki diğer cilt ürünleriyle dönüşümlü olarak (aklıma estikçe) kullanıyorum. Ben memnun kaldım ama ille de bu diyemem. Öyle ahım şahım bir yanını görmedim.Hafif birparfüm kokusu var ama insanı rahatsız edecek ölçüde değil. Cildim karmadır hatta bu sıralar yağlıya dönük bile diyebilirim. Yine de bende sivilcelenme vs. yapmadı. Rengi diğer ürünlerimden farklı. Sarı alttonlu da diyemem biraz bejimsi. Cildimdeki duruşunu seviyorum. Uzun sürede kalıcılığını korudu.Hımm buraya böyle yazdıkça aslında sanırım ben bunu sevmişim de farkında değilmişim. Kötü ya da eksi diyebileceğim pek bir özelliği gelmedi aklıma. 
Herhangi farklı bir rengi yok maalesef ki tek renk. Yine de renk benim cildimle iyi bütünleşiyor, farklılık olmuyor. Diğer cilt tonlarında nasıldır bilmiyorum ama..

Flaşssız çekimde pek belli olmadı.

Flaşlı çekimde de maşallah nasıl cakey durmuş öyle :) Gerçi ben fotoğrafta belli olsun diye tüm yüzüme yeten miktarı koluma bocaladım ama :) En azından kapatıcılığı hakkında fikir verdi sanırım :)

2 yorum:

  1. ben jasmine water olanı kullanıyorum. İnce sürünce fena durmuyor:)

    YanıtlaSil
  2. ah bu bb ler hepimizin hayatına girdi

    YanıtlaSil